nieuws

Suikerstics in elegante verpakking

Horeca

De nieuwe long sugar sticks van Van Oordt PortionPack geven een kopje koffie of espresso extra uitstraling. De elegante verpakking van deze extra lange dunne stick bevat drie gram suiker en is uitermate geschikt voor allerlei koffiespecialiteiten. De long sugar sticks zijn verpakt in een handig bijpassend presentatiedoosje, waarin 250 sticks. Informatie: Van Oordt PortionPack, […]

De nieuwe long sugar sticks van Van Oordt PortionPack geven een kopje koffie of espresso extra uitstraling. De elegante verpakking van deze extra lange dunne stick bevat drie gram suiker en is uitermate geschikt voor allerlei koffiespecialiteiten.

De long sugar sticks zijn verpakt in een handig bijpassend presentatiedoosje, waarin 250 sticks.
Informatie: Van Oordt PortionPack, tel. (0186) 63 06 08 of info@oordt.com.

Reageer op dit artikel