nieuws

Super vloeibaar in bag-in-box

Horeca

Remia breidde het Evolution assortiment uit met Evolution super vloeibaar bag-in-box 3 x 5 liter. Super vloeibaar is zuiver plantaardig, heeft een transvetzuurgehalte van minder dan een procent en is cholesterolvrij. Het is een verantwoorde frituurvet, duurzaam in gebruik en neutraal van geur en smaak. Daarbij is de milieuvriendelijke compacte bag-in-box verpakking efficiënt en hygiënisch. […]

Remia breidde het Evolution assortiment uit met Evolution super vloeibaar bag-in-box 3 x 5 liter. Super vloeibaar is zuiver plantaardig, heeft een transvetzuurgehalte van minder dan een procent en is cholesterolvrij. Het is een verantwoorde frituurvet, duurzaam in gebruik en neutraal van geur en smaak. Daarbij is de milieuvriendelijke compacte bag-in-box verpakking efficiënt en hygiënisch.

De verpakking reduceert het afval en heeft weinig opslagruimte nodig. Het complete Evolution assortiment bestaat nu uit vijf soorten vloeibare frituurvetten met ieder zijn eigen specifieke productvoordelen; Evolution gel, neutraal, linol, remiol en super vloeibaar.
Informatie: Remia, Den Dolder, tel. afdeling Verkoop Horeca en Grootverbruik (0900) 23573642 (0900-Bel Remia) of horeca@remia.nl.

Reageer op dit artikel