nieuws

Verzorgende verfrissingsdoekjes

Horeca

De refreshing towels in een handige dispenserbox van Duni biedt een stijlvolle en hygiënische oplossing na een maaltijd met bijvoorbeeld mosselen, gevogelte of spareribs. Deze doekjes ontvetten en verzorgen in een handomdraai de handen van gasten. Bovendien zorgt de frisse citroen geur voor een fris gevoel. De doekjes zijn individueel verpakt en gemakkelijk uit het […]

De refreshing towels in een handige dispenserbox van Duni biedt een stijlvolle en hygiënische oplossing na een maaltijd met bijvoorbeeld mosselen, gevogelte of spareribs. Deze doekjes ontvetten en verzorgen in een handomdraai de handen van gasten. Bovendien zorgt de frisse citroen geur voor een fris gevoel. De doekjes zijn individueel verpakt en gemakkelijk uit het compacte doosje te halen.

‘Een tijdbesparende oplossing die behalve gemakkelijk ook vernieuwend is voor een moderne eetgelegenheid, bedrijfsrestaurant of instelling’, aldus de producent. Voor cateraars die kennis willen maken met de refreshing towels heeft Cash & Carry of groothandel een kennismakingsaanbieding.
Informatie: Duni, Breda, tel. afd. Customer Service Nederland (076) 543 23 00 – België/Luxemburg (0032) (0) 3-8282000.

Reageer op dit artikel