nieuws

Wilders kiest Slot Zuylen

Horeca

Lange tijd was de locatie voor de fundraisingdiners van oud-VVD’er Geert Wilders net zo’n groot geheim als zijn onderduikadres. Nadat zijn verblijfplaats op Kamp Zeist bekend werd, kwam kort daarna ook naar buiten dat de luxe dineetjes van Wilders en zijn aanhangers plaatsvonden in het middeleeuws kasteel Slot Zuylen iets ten noorden van Utrecht.

Geïnteresseerden konden vorige week na het betalen van 2000 euro aanschuiven om een vorkje te prikken met Wilders. Op het menu stonden onder meer een terrine van tonijn met kerreivinaigrette, gevolgd door ravioli van kabeljauw met truffel, een lamskotelet geserveerd met een in citroen gemarineerde rilette van lam en een mousseline van avocado.

Doelstelling van Wilders met zijn luxe dineetjes is om geld te verzamelen. Met dit geld wil hij zijn politieke dromen verwezenlijken. Alle twintig gasten in Slot Zuylen konden persoonlijk van gedachten wisselen over politieke ideeën.

Reageer op dit artikel