nieuws

concert queen verhuist van nijmegen naar gelredome arnhem

Horeca

Het concert dat Queen en Paul Rodgers op 10 juli a.s. zouden geven in het Nijmeegse Goffertpark is verplaatst naar Gelredome in Arnhem. De datum en capaciteit blijven ongewijzigd. Deze beslissing is door het management van de band en Mojo Concerts genomen.

Tijdens de eerste Queen-concerten van de tournee is gebleken dat de showproductie meer geschikt is voor een binnenlocatie. Gekochte kaarten blijven geldig, bij verhindering kunnen deze voor 1 juli worden geretourneerd bij de voorverkoopadressen.

Dat de fans Queen nog niet vergeten zijn, bleek wel uit de snelheid waarmee het concert van 26 april in Ahoy’ uitverkocht. Tijdens dit unieke concert kunnen alle Queen klassiekers uit volle borst mee worden gezongen! Ook zullen bekende songs van Free en Bad Company uit de kast worden getrokken. Zanger Paul Rodgers heeft niet de intentie de onnavolgbare Freddy Mercury te imiteren, maar zal zijn eigen interpretatie geven aan krakers als We Will Rock You en We Are the Champions.

De eerste concerten van Queen en Paul Rodgers zijn razend enthousiast door de Britse pers ontvangen.
Voor het concert op 10 juli in Gelredome zijn alleen nog zitplaatsen beschikbaar.

Reageer op dit artikel