nieuws

efr-business week award voor joop van den ende

Horeca

Musicalproducent Joop van den Ende krijgt de EFR-Business Week Award van de Economische Faculteitsvereniging Rotterdam (EFR) van de Erasmus Universiteit. Dat maakte de Rotterdamse vereniging woensdag bekend. Van den Ende neemt de prijs maandag op de universiteit in ontvangst.

De EFR reikt de prijs uit aan Van den Ende omdat hij ,,in de mediawereld zoveel heeft bereikt”, aldus een woordvoerster. Eerder ontvingen onder anderen biermagnaat Alfred Heineken, oud-voorzitter van de Europese Commisssie Romano Prodi en voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité Jacques Rogge de prijs.

De prijsuitreiking vindt plaats aan het begin van het jaarlijkse studentencongres Business Week, dat dit jaar als thema Rising Stars heeft. Naast Van den Ende spreken maandag onder anderen Anders Moberg, algemeen directeur van Ahold, oud-wethouder Rob Oudkerk en Paul Römer, algemeen directeur van Endemol, en presentator Harm Edens over de invloed van de media.

Reageer op dit artikel