nieuws

Horecamedewerkster verkracht op cafébiljart

Horeca

Een barvrouw zegt misbruikt te zijn bij een seksorgie in een café in Zandvoort. De zedenpolitie van Kennemerland is een groot onderzoek gestart. Inmiddels is één verdachte gearresteerd.

Volgens justitie zou de verdachte zich drie weken geleden hebben vergrepen aan de barmedewerkster van een horecazaak in het centrum van Zandvoort. Getuigen hebben tegenover De Telegraaf verklaard dat er die avond een orgie in het café zou hebben afgespeeld. De vrouw zou daarbij seks hebben gehad met andere bezoekers van het horecabedrijf.

Rond drie uur ’s nachts zou de vrouw op het biljart zijn verkracht. De horecamedewerkster deed daags na de orgie aangifte bij de politie. Dna-sporen op het biljartlaken zijn inmiddels voor nader onderzoek naar het Nederlands Forensisch Instituut gebracht.

De advocaat van de verdachte erkent dat er seksueel contact is geweest, maar ontkent dat er sprake is van dwang. Getuigen hebben verklaard dat de horecamedewerkster zichzelf naarmate de avond vorderde, niet meer onder controle had. De politie denkt dat het slachtoffer onder invloed was van alcohol en mogelijk drugs.

Reageer op dit artikel