nieuws

incentive holland introduceert bedrijfsweblog

Horeca

Incentive Holland introduceert eigen weblog op de incentivemarkt.. Op weblog.incentive.nl weblog.incentive.nl kan iedereen die evenementen, motivatieprogramma’s en bedrijfsfeesten organiseert lezen over, en reageren op, de nieuwste arrangementen en producten. De weblog wordt iedere dag geupdate, zodat de bezoeker meteen op de hoogte is van wat er op dit moment speelt.

“Er gebeurt de laatste tijd verschrikkelijk veel binnen ons bedrijf en we willen iedereen hierover graag zo goed mogelijk op de hoogte houden. Zo is het idee van een weblog geboren; op informele wijze vertellen onze medewerkers wat er speelt. Zo schrijf ik over het concept dat we hebben ontwikkeld voor de Chinese markt en vertelt onze Office Manager Robbert van der Bosch over incentivebestemming Moskou en voor de voetballiefhebbers: kaarten voor het WK 2006 kunnen bij ons al worden gereserveerd! Er is nog véél meer gaande, ik zou zeggen: kijk zelf even op weblog.incentive.nl!” aldus Rob den Hartog, directeur van Incentive Holland.

Reageer op dit artikel