nieuws

Kleurrijke zomerdessins

Horeca

Nieuw in de zomercollectie van Duni is Sol, een super zonnig dessin die veel mogelijkheden biedt voor tafelaankleding in het (eet)café, hotel en restaurant. Tête à tête, napperon, Dunilin servetten, tissue, borden, bekers en een theelichthouder zijn in dit dessin verkrijgbaar. Sol is bovendien prima te combineren met de trendy uni colours lime, pink, orang […]

Nieuw in de zomercollectie van Duni is Sol, een super zonnig dessin die veel mogelijkheden biedt voor tafelaankleding in het (eet)café, hotel en restaurant. Tête à tête, napperon, Dunilin servetten, tissue, borden, bekers en een theelichthouder zijn in dit dessin verkrijgbaar. Sol is bovendien prima te combineren met de trendy uni colours lime, pink, orang en turquoise.

Met het Hotflowers yellow dessin is snel een zomerse ambiance te creëren. Van dit dessin zijn napperons, placemats, Dunilin en tissue servetten verkrijgbaar. En voor ’s avonds geven de sfeervolle party- en terraskaarsen de locatie extra dimensie en sfeer.Informatie: Duni, Breda, tel. (076) 543 23 00 (NL) (0032) 828 20 00 (B) of www.duni.com.

Reageer op dit artikel