nieuws

Knapperige ovenpizzapunt en -tompouce

Horeca

Vanaf deze maand zijn Alfredoâ ovenpizzapunten en pizzatompouces verkrijgbaar via de groothandel. Beide producten zijn geheel gegaard, diepgevroren en voorzien van een hoog toppinggehalte. Een pizzapunt en pizzatompouce weegt 100 gram. Kaas, kip, tonijn en groenten zijn de verkrijgbare varianten. Er zitten 12 pizzapunten of pizzatompouces in een zak en in een doos zitten twee […]

Vanaf deze maand zijn Alfredoâ ovenpizzapunten en pizzatompouces verkrijgbaar via de groothandel. Beide producten zijn geheel gegaard, diepgevroren en voorzien van een hoog toppinggehalte. Een pizzapunt en pizzatompouce weegt 100 gram. Kaas, kip, tonijn en groenten zijn de verkrijgbare varianten.

Er zitten 12 pizzapunten of pizzatompouces in een zak en in een doos zitten twee zakken. De punten en tompouces zijn vanuit de diepvries in enkele minuten in de oven op te warmen en zijn daarna direct te serveren.
Informatie: Alfredoâ, Waalwijk, info@alfredopizza.com of www.afredopizza.com.

Reageer op dit artikel