nieuws

lego world viert eerste lustrum in ijsselhallen

Horeca

Van 20 t/m 25 oktober 2005 viert LEGO WORLD het eerste lustrum in de IJsselhallen-Zwolle.De afgelopen 4 jaren was LEGO WORLD een overweldigend succes. De totale oppervlakte van het evenement groeide van 7100 m² naar 20.000 m². Het 1e jaar brachten 27.500 LEGO fans een bezoek aan het evenement, de 4e editie wisten maar liefst 43.000 bezoekers de weg naar de IJsselhallen te vinden. LEGO WORLD in Zwolle is daarmee uitgegroeid tot het grootste LEGO-spektakel van de wereld.

Het succes van LEGO WORLD is, volgens de organisatie, ontstaan in het samenbrengen van diverse partners die garant staan voor kennis van de wereld waarin alles draait om kids. ”Er is geen speelgoedmerk dat zoveel mogelijkheden voor de verschillende leeftijden biedt. En die brede range aan LEGO lijnen worden op dit evenement op een interactieve manier naar de kids gebracht. Niet alleen het onbeperkte spelen met LEGO stenen is daarbij belangrijk, maar ook de vele unieke bouwwerken gemaakt door de vereniging de Bouwsteen zijn heel bijzonder.” Maar tijdens het evenement kunnen de kids zich ook uitleven op de springkussens van Axitraxi, shoppen in de Intertoys LEGO winkel en 2 keer per dag mee swingen op de muziek van hun favoriete JETIX artiesten.

Reageer op dit artikel