nieuws

Mintjes en doekjes om weg te geven

Horeca

Verfrissingsdoekjes en meeting mints van verpakkingsfabrikant Van Oordt PortionPack zijn doeltreffende presentatiemiddelen. ‘Verfrissende attenties voor elk moment van de dag en prima give-aways voor promotionele doeleinden. Beide producten zijn hygiënisch verpakt en garanderen kwaliteit.’ De meeting mints zijn leverbaar in een Mentos displaydoos van 250 stuks. De verfrissingdoekjes zijn verkrijgbaar in dozen waarin 500 stuks. […]

Verfrissingsdoekjes en meeting mints van verpakkingsfabrikant Van Oordt PortionPack zijn doeltreffende presentatiemiddelen. ‘Verfrissende attenties voor elk moment van de dag en prima give-aways voor promotionele doeleinden. Beide producten zijn hygiënisch verpakt en garanderen kwaliteit.’

De meeting mints zijn leverbaar in een Mentos displaydoos van 250 stuks. De verfrissingdoekjes zijn verkrijgbaar in dozen waarin 500 stuks. Beide producten zijn bovendien met eigen opdruk te leveren in kleine oplages.
Informatie: Van Oordt PortionPack, Oud-Beijerland, tel. (0186) 63 06 08 of info@oordt.com.

Reageer op dit artikel