nieuws

na afloop evenement meteen dvd met sfeerbeelden mee

Horeca

Op locatie bij evenementen, congressen en andere bijeenkomsten registreert, edit en dupliceert Event DVD ® sfeerbeelden op DVD. De productie vindt tijdens het evenement plaats vanuit een speciaal ingerichte mobiele studio. In deze studio kan met bijzonder hoge snelheid een grote oplage van de DVD (bedrukt met inlay en box) worden geproduceerd, zodat deze direct na afloop uitgereikt kan worden aan de vertrekkende gasten.

Voorafgaand aan het evenement worden eventuele (commerciële ) boodschappen van bijvoorbeeld sponsoren, organisatoren of sprekers geproduceerd en op DVD gezet. Dit kan in verschillende vormen, zoals bijvoorbeeld commercials, jaarverslagen, interviews, productoverzichten, prijslijsten en spelletjes.

Event DVD BV is het bedrijf van technisch directeur Chris Ploeger (49) en commercieel directeur Robin van der Hijden (41). Daarnaast zijn nog drie vaste medewerkers in dienst. Chris Ploeger heeft al meer dan 25 jaar zijn sporen verdiend als camera-/ productiebedrijf voor de NOS. Robin van der Hijden heeft 12 jaar ervaring opgedaan als evenementenorganisator en is de laatste 4 jaar verantwoordelijk geweest voor de stadspromotie en evenementen voor de stad Arnhem.

Reageer op dit artikel