nieuws

Ontbijtgranen in portieverpakking

Horeca

Met drie nieuwe variëteiten ontbijtgranen in portiverpakking wil Kellogg’s het ontbijtbuffet een nieuwe impuls geven. ‘Omdat onderzoek heeft uitgewezen dat consumenten bij het ontbijtbuffet op zoek zijn naar nieuwe smaken’, aldus de producent in ontbijtgranen. Kellogg’s Special K is een ontbijtproduct met rijst- en volkoren tarwevlokken. All-Bran plus is een zeer vezelrijk graanproduct (29 procent) […]

Met drie nieuwe variëteiten ontbijtgranen in portiverpakking wil Kellogg’s het ontbijtbuffet een nieuwe impuls geven. ‘Omdat onderzoek heeft uitgewezen dat consumenten bij het ontbijtbuffet op zoek zijn naar nieuwe smaken’, aldus de producent in ontbijtgranen.

Kellogg’s Special K is een ontbijtproduct met rijst- en volkoren tarwevlokken. All-Bran plus is een zeer vezelrijk graanproduct (29 procent) met tarwezemelen. Fruit ’n Fibre bevat volkoren tarwevlokken en gedroogde vruchten zoals rozijnen, kokosnoot, appel en hazelnoot. Lekker met yoghurt. Kellogg’s verrijkt de producten met vitaminen en ijzer en voorziet in de noodzakelijke dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen. Informatie: Kellogg’s, Zwolle, www.fsmi.net / info@FSMI.net.

Reageer op dit artikel