nieuws

Paard van Troje beste club van Nederland

Horeca

De Haagse club Paard van Troje heeft de Nachttempel 2005 gewonnen. Dat maakte het magazine Nieuwe Revu, die de jaarlijkse verkiezing voor de beste club van Nederland organiseert, dinsdag bekend. De winnaar krijgt naast de Nachttempel Award een bedrag van 15.000 euro om een feest te organiseren.

‘T Paard, zoals de club in de volksmond wordt genoemd, stond vorig jaar op de laatste plaats in de toptien. Op twee staat dit jaar de Rotterdamse club Now & Wow, die in 2004 nog niet in de lijst voorkwam. De derde plaats is voor Panama in Amsterdam, die vorig jaar met een elfde plaats net buiten de toptien viel.

Paradiso in Amsterdam (4), Bitterzoet in Amsterdam (5), 11 in Amsterdam (6), OffCorso in Rotterdam (7), Hotel Arena in Amsterdam (8), Club Silly in Den Haag (9) en Jimmy Woo in Amsterdam (10) zijn de overige clubs in de toptien.

Het uitgaanspubliek bepaalde door te stemmen naar welke van de tien genomineerden de titel beste club van Nederland ging. De clubs waren genomineerd door ,,honderdvijftig kenners van de uitgaansscene”. De winnaar van vorig jaar, de Rotterdamse club Las Palmas, stond niet op de nominatielijst.

Reageer op dit artikel