nieuws

publiciteitscampagne voor groepen.nl

Horeca

Het Centrum voor Groepsaccommodaties (CVG), marktleider op het gebied van groepsaccommodaties en eigenaar van de website groepen.nlgroepen.nl lanceert een publiciteitscampagne, waarbij de komende maanden meer dan 2000 radiocommercials worden uitgezonden op alle regionale omroepen. Daarnaast is de website vernieuwd.

“Wij denken dat er heel veel kansen liggen voor groepsaccommodaties,” stelt CVG directeur Rob Ansen. “Mensen hebben behoefte aan gezamenlijke ervaringen. In plaats van de zoveelste verjaardag in de obligate kring is het veel leuker om met de hele familie een lang weekend er helemaal uit te zijn. Dat kan perfect in onze groepsaccommodaties. Steeds meer mensen ontdekken dat en daarom groeien wij. Dit publicitaire offensief lanceren we omdat we die groei willen vasthouden.”

Reageer op dit artikel