nieuws

Topkok Jalhaij niet naar Rosarium

Horeca

Pascal Jalhaij gaat niet aan de slag bij restaurant Rosarium in Amsterdam. Dat zegt Maarten van Eembergen van het hoofdstedelijke horecabedrijf aan het Amstelpark desgevraagd aan Zibb.nl/horeca naar aanleiding van geruchten over de komst van de topkok.

‘Het gerucht klopt niet’, aldus Van Eembergen vrijdagmiddag. ‘Het is niet aan de orde. Hij heeft links en rechts veel dingen lopen. Dat hoor ik wel, want je spreekt elkaar nogal eens. Het is immers een klein wereldje. Maar hij komt hier niet werken.’

Jalhaij is inmiddels driekwart jaar uit de kookrunning. De topkok verliet in september 2004 restaurant Vermeer, eveneens in Amsterdam. Sindsdien draait de geruchtenmachine over een nieuwe betrekking in de horeca op volle toeren. Onlangs werd zijn naam in verband gebracht met restaurant De Beukenhof in Oegstgeest. Ook circuleerden plannen om een eigen zaak te starten. Jalhaij sprak destijds zelf over een ‘Vossius-achtige zaak’.

Reageer op dit artikel