nieuws

Voedselthermometer voor professionals

Horeca

De ebro voedselthermometer TFX392sk van Gullimex werd onlangs vernieuwd en vervangen door de TFX410. ‘Met behoud van de waardevolle eigenschappen, waardoor de thermometer jarenlang succesvol was’, meldt de leverancier. De nieuwe robuuste, hygiënische voedselthermometer is volledig water- en stofdicht en voorzien van een hittebestendige voelerkabel en –handvat. De lange batterijlevensduur maakt dit apparaat geschikt voor […]

De ebro voedselthermometer TFX392sk van Gullimex werd onlangs vernieuwd en vervangen door de TFX410. ‘Met behoud van de waardevolle eigenschappen, waardoor de thermometer jarenlang succesvol was’, meldt de leverancier. De nieuwe robuuste, hygiënische voedselthermometer is volledig water- en stofdicht en voorzien van een hittebestendige voelerkabel en –handvat.

De lange batterijlevensduur maakt dit apparaat geschikt voor de dagelijkse praktijk. Ook is de batterij nu zelf te vervangen. Verder is de vormgeving moderner geworden en het display groter voor een optimale aflezing. Het zusje, de TFX420, is tevens een alarmthermometer met extra functies, zoals een min/max- en geheugenfunctie.
Informatie: Gullimex, Borne, tel. (074) 265 77 88 of www.gullimex.com.

Reageer op dit artikel