nieuws

Grolsch introduceert speciale Nijmeegse pils

Horeca

Grolsch brengt een speciaal pils op de markt ter ere van het 2000-jarig bestaan van de stad Nijmegen. Vanaf 30 mei is het bier met de naam Grolsch Legioen verkrijgbaar in horecabedrijven, supermarkten en slijterijen in en rond Nijmegen.

De bierbrouwer voelt zich sterk verbonden met de Gelderse stad. Niet alleen als hoofdsponsor van ‘Nijmegen 2000 jaar’, maar ook vanwege de sterke vertegenwoordiging van het biermerk in de Nijmeegse horeca en als vaste bierleverancier van de Nijmeegse Vierdaagse Feesten.

‘Feest vier je met bier’, meldt woordvoerder Coen Thönissen van Grolsch. ‘Dat was 2000 jaar geleden zo en dat is nu nog steeds zo. En bijzondere feesten zoals Nijmegen 2000 vier je met bijzondere bieren.’

Grolsch meldt dat de speciale pils een frisse smaak heeft en een hoppig karakter heeft. Het wordt op de markt gebracht in 45 cl beugelflessen voor supermarkt en slijterij. De adviesprijs voor consumenten bedraagt 3,99 euro per pak van vier flessen. Voor de horeca is Grolsch Legioen beschikbaar in fusten van 15 liter.

Reageer op dit artikel