nieuws

Wandeling met afgehakt hoofd na kroegruzie

Horeca

Een ruzie in een Belgisch café met moord als gevolg, heeft voor een lugubere vondst gezorgd. Afgesneden lichaamsdelen van het 50-jarige slachtoffer werden gevonden in een kanaal nabij Brussel. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

De verdachten sneden het lichaam in stukken, nadat ze het slachtoffer hadden gewurgd. De lichaamsdelen werden in plasticzakken vervoerd. Na een wandeling met de zakken vol lichaamsdelen werden ze gedumpt in het kanaal Brussel-Charloroi. De afgelopen weken kwamen het bekken, een onderarm, een been en uiteindelijk het hoofd van de man bovendrijven op verschillende plaatsen langs het kanaal.

Het slachtoffer werd sinds 23 april vermist. Na de aanhouding van twee verdachten onderzoekt de Belgische politie momenteel de precieze toedracht van de cafémoord.

Reageer op dit artikel