nieuws

Bodemcultuurmosselen van goede kwaliteit

Horeca

De eerste bodemcultuurmosselen van dit jaar zijn geserveerd. In restaurant De Schelde in de Zeeuwse mosselhoofdstad Yerseke stond het culinaire product maandagavond op tafel. Volgens Rina Blieck van het restaurant is de kwaliteit dit jaar uitstekend.

Het mosselseizoen begint pas over twee weken maar mosselhandel Vette-Veraart kon alvast de eerste mosselen leveren. Blieck in De Telegraaf: ‘Het mosselseizoen moet nog beginnen maar onze leverancier kan ons nu al voorzien. We hebben deze primeur met twee handen aangenomen.’

Volgens Patrick Simmerman van mosselhandel Vette-Veraart zijn de mosselen van uitstekende kwaliteit. ‘De verwachting is dan ook dat het mosselseizoen goed zal verlopen’, voorspelt Simmerman. Vette-Veraart is één van de kleine spelers op de mosselmarkt en levert aan een beperkt aantal bedrijven.

Op zoek naar spraakmakende gerechten met mosselen? Bekijk dan nu onze recepturenbank.

Reageer op dit artikel