nieuws

Controle op uitgaanspubliek Scheveningen: 25 aanhoudingen

Horeca

Bij een controle van het uitgaanspubliek op de boulevard in Scheveningen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 25 mensen aangehouden en werden 150 bekeuringen uitgedeeld. De verdenkingen variëren van wapen- en drugsbezit tot rijden onder invloed van alcohol of verdovende middelen.

In totaal werden 177 weggebruikers (auto’s, taxi’s, bromfietsen) gecontroleerd. De gezamenlijke actie van politie, douane, marechaussee en belastingdienst werd gehouden omdat het uitgaanspubliek in de badplaats vooral in de zomermaanden verantwoordelijk is voor storend en gevaarlijk rijgedrag en geweldsincidenten. Coördinator Koolhof toonde zich na afloop van de actie tevreden. ‘We hebben laten zien dat we drugs, wapens en overlast niet tolereren.’

Reageer op dit artikel