nieuws

Discotheek Radstake krijgt primeur van Achterhoekse Watskeburt

Horeca

De grootste discotheek van de Achterhoek krijgt de primeur van een speciale versie van de kolossale hit Watskeburt. Jelmer, van het radioprogramma Stenders Vroeg Op, heeft een variant in het Achterhoeks opgenomen. De single hiervan wordt vrijdagavond in discotheek Radstake gepresenteerd.

Het nummer wordt stevig gepromoot via het radioprogramma van Rob Stenders. De single is geproduceerd door de bekende feest-dj Erik Dikeb, die zelf een Haagse versie van de hit van De Jeugd van Tegenwoordig heeft opgenomen. Opvallend is dat de versie van Jelmer alleen in de Achterhoek te koop zal zijn.

De Radstake is de grootste uitgaansgelegenheid van de Achterhoek. Jelmer zal daar niet alleen de single presenteren, maar ook zijn eerste optreden doen. Daarnaast is hij vrijdag ook te zien tijdens een uitzending van Omroep Gelderland. In het nummer bezingt de ‘rapper’ onder meer zijn voorliefde voor het goud uit Grol, oftewel Grolsch.

Reageer op dit artikel