nieuws

gelredome tekent meerjaren overeenkomst met eo

Horeca

Gelredome en de Evangelische Omroep hebben een driejarige overeenkomst gesloten. De overeenkomst betreft per jaar de organisatie van één EO-Jongerendag met ongeveer 32.000 bezoekers in de Arnhemse evenementenlocatie.

De samenwerking met de EO is niet nieuw. Al vijf keer eerder organiseerde de EO de EO-Jongerendagen in Gelredome. De meest recente was afgelopen zaterdag met als één van de hoogtepunten het bezoek van minister-president Balkenende.Volgens de EO is de gewenste intimiteit die bij het karakter van de EO-Jongerendag noodzakelijk is en de mogelijkheid binnen en buiten Gelredome activiteiten te organiseren, dat wat het Gelredome een geschikte locatie maakt voor de EO.Jan-Willem Bosman, namens de EO verantwoordelijk voor de EO-Jongerendag: “Gelredome is het thuis van de EO-jongerendag, het gebouw biedt de juiste faciliteiten en mogelijkheden voor de EO-Jongerendag en vanuit Gelredome denkt men uitstekend mee om het de bezoekers naar de zin te maken en het karakter van deze dag te waarborgen. Wij zijn verheugd over de zekerheid dat wij de komende jaren met ons evenement in Gelredome zullen zijn.”

Jasper van Amstel, directeur van Gelredome: “De EO is bij ons een graag geziene gast. Behalve het feit dat wij met deze meerjaren overeenkomst weer een bijdrage leveren aan een vaste evenementenkalender, ervaren wij dit evenement als heel speciaal en prettig omdat er een goede sfeer heerst en wij dit evenement echt sámen met de organisator en de bezoekers maken. Bij dit evenement geldt eens te meer dat het succes van een evenement staat of valt met de positieve ervaringen van alle bezoekers en de organisator.”
In 2006 zal de EO-Jongerendag op zaterdag 17 juni worden gehouden.

Reageer op dit artikel