nieuws

Huis ter Duin organiseert beurs voor miljonairs

Horeca

Vijfsterrenhotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee komt volgend jaar met een buitenbeurs voor miljonairs en ondernemers. Het exclusieve evenement wordt een jaarlijkse happening op strand en terras, tijdens de Huis ter Duin Beach-polo Cup.

Initiatiefnemer is society journalist Christian Houkes. Hij stapte met het idee naar commercieel-directeur Stephan Stokkermans van het hotel, die enthousiast reageerde en het samenbrengt met het polo-evenement, dat vorig jaar voor het eerst werd gehouden.

De miljonair beachfair heeft plaats in september volgend jaar. Het weekeinde waarin de tweedaagse happening wordt gehouden, is nog onduidelijk, omdat dat afhankelijk is van het springtij om voldoende ruimte voor de polowedstrijden op het strand te hebben.

Reageer op dit artikel