nieuws

oceandiva lanceert 3 events

Horeca

De OCEANDIVA biedt 3 nieuwe, in eigen keuken ontwikkelde, eventconcepten aan: ‘Blue’, ‘Connecting’ en ‘Picture This’. Deze concepten bestaan uit een volledig dienstenpakket dat geheel naar wens en op maat te maken is via de site van OCEANDIVA. De prijs per persoon is direct zichtbaar en de aanvraag kan meteen naar OCEANDIVA verzonden worden.

OCEANDIVA speelt met deze events in op de behoefte van haar opdrachtgevers om direct een kant-en-klaar evenement op de OCEANDIVA te kunnen organiseren.

‘Blue’ is een luxe dinerevenement, waarbij culinaire verwennerijen samengaan met divers entertainment. ‘Connecting’ is een business event, dat vergaderen, brainstormen en netwerken een nieuwe dimensie geeft. ‘Picture This’ is een eigentijds feest waarbij de deelnemers zelf een muzikale en fotografische bijdrage aan het evenement kunnen leveren via diverse interactieve media.

Reageer op dit artikel