nieuws

rai deze zomer grootste indoor kartbaan ter wereld

Horeca

De RAI in Amsterdam wordt deze zomer omgebouwd tot de grootste indoor kartbaan van de wereld. In zeven hallen vindt van 5 tot en met 21 augustus de KartRAI plaats.

In samenwerking met WorldKarts, een grote bouwer van karts, worden deze zeven hallen omgetoverd tot de langste indoor kartbaan ter wereld. Met een lengte van 1.600 meter asfalt, bochten, chicanes en een uitdagend recht stuk zal de baan een ware sensatie zijn voor de echte kartliefhebber. Ter vergelijking, een normaal kartcircuit heeft een lengte van zo’n 400 meter.Er word gewerkt met 2 pitsstraten waardoor geen tijd verloren gaat met in- en uitstappen. 50 rijders kunnen tegelijk de baan.

Naast het karten is er ruimte voor tal van andere activiteiten als games en gadgets, racesimulatoren, een F16 van de Koninklijke Luchtmacht, een kermis en tijdens KartRAI is Strand-Zuid geopend, het stadsstrand met terras aan de havenzijde van de RAI. KartRAI 2005 is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur.

Reageer op dit artikel