nieuws

verhoeven commercieel verantwoordelijk voor sodexho prestige en education

Horeca

De directie van Sodexho Nederland heeft bekend gemaakt dat Robert Verhoeven (1968) per 1 juli 2005 commercieel verantwoordelijk wordt voor Sodexho Prestige en Education.Sinds 1 september 2000 was Robert Verhoeven al verantwoordelijk voor Education, een operationeel en commercieel zelfstandige business unit die zich met name richt op catering voor hogescholen en universitaire instellingen.

In zijn nieuwe functie bij Sodexho Prestige volgt hij Cora van der Sande op, die op eigen verzoek het bedrijf per 1 juli 2005 verlaat. Sodexho is ervan overtuigd dat Robert met zijn brede ervaring en uitstekende staat van dienst het in gang gezette traject van verandering en herpositionering van Sodexho Prestige zal vervolgen en verder verstevigen. Sodexho ziet met deze benoeming de ontwikkelingen in de segmenten partycatering, leisure en scholencatering vol vertrouwen tegemoet.

Reageer op dit artikel