nieuws

Beukenhof stuurt personeel naar Antillen

Horeca

Chef-kok Henk Schreuder en souschef Dré van den Berg van het gerenommeerde horecabedrijf De Beukenhof in Oegstgeest zijn door hun werkgever naar St. Maarten gestuurd. De twee gaan naar Holland House Beach Hotel op het Antilliaanse eiland.

Schreuder is vijftien en Van den Berg vijfentwintig jaar in dienst bij Restaurant-Hotel De Beukenhof. Voor eigenaar Erwin Rozendal reden om de twee jubilarissen een reischeque aan te bieden voor een verblijf in het Holland House Beach Hotel op St. Maarten. Beiden ontvingen de reischeque uit handen van burgemeester Timmers van Oegstgeest.

Henk Schreuder, in 1989 beste leerling van Nederland, begon in 1990 bij De Beukenhof. Hij volgde vijf jaar later de bekende kok Coos Fulpen op als Chef de Cuisine. Fulpen hing na veertig jaar dienstverband zijn koksmuts aan de wilgen.

Reageer op dit artikel