nieuws

De Librije kiest voor bekende gezichten

Horeca

Arjan Bisschop gaat de keuken leiden van het nieuwe hotel van het toprestaurant De Librije. Bisschop werkte eerder in de keuken van de Zwolse driesterrenzaak. Ook is er een directrice aangesteld voor het nieuwe hotel.

Volgens jaar moet het hotel, gevestigd in de oude gevangenis nabij het restaurant, open gaan. Fréderique Bakker is door de eigenaren Jonnie en Thérèse Boer aangesteld als nieuwe directrice van het 22 kamers tellende bedrijf. Bakker is geen onbekende voor De Boertjes. Ze volgde gelijktijdig met Thérèse Boer de hotelschool.

De 25-jarige Zwollenaar Bisschop werkt momenteel bij restaurant ’t Raethuys in Wateringen. Daarvoor werkte hij onder meer bij De Bokkenpruik in Hardenberg, restaurant De Bokkendoorns in Overveen en bij De Librije.

‘Zo omringen we ons met een team dat ons en onze filosofie kent. Dat werkt prettiger en geeft ons ook nog eens af en toe de nodige rust’, motiveert Thérèse Boer in De Telegraaf de keuze voor Bisschop en Bakker.

In de eerste volgende uitgave van Misset Horeca leest u meer over Arjan Bisschop en ’t Raethuys in Wateringen.

Reageer op dit artikel