nieuws

enthousiasme bij premiere hot black stuff jazz in festige partytheater

Horeca

In een vol Festige Partytheater in Amsterdam vond 29 juni jl. de première plaats van het nieuwe programma “Hot Black Stuff Jazz”.

De honderden genodigden genoten van de zangers Rich, Ivan, Omar en niet in de laatste plaats zangeres Erica die gedurende 50 minuten een wervelende show brachten. De show was geënt op bekende jazzklassiekers, waarbij tevens uitstapjes werden gemaakt naar diverse landen. De songs werden visueel ondersteund door fantastische videobeelden.

De professionaliteit van deze fameuze zang- en dansformatie is algemeen bekend waar het gaat om hun show met nummers uit de jaren ’70 en ’80. De kwaliteit van Hot Black Stuff Jazz is van hetzelfde gehalte en geschikt voor bijna ieder evenement.Mede verantwoordelijk voor deze succesvolle première waren Festige Party Theater, Digital Cowboys, BB&FF en PV Showservice. De première werd vastgelegd op DVD en er zullen binnenkort fragmenten op de Hot Black Stuff site te zien zijn.

Reageer op dit artikel