nieuws

Kroeggast valt beer aan

Horeca

Een cafébezoeker uit de Oekraïne heeft een wel heel vreemde actie uitgehaald. De man was door een grote hoeveelheid alcoholische versnaperingen zo moedig geworden, dan hij besloot een gevecht aan te gaan met een immens grote beer.

De man ging daarvoor na het cafébezoek naar de dierentuin en klom over het hek van het berenverblijf. Daar trof hij een Grizzly Beer van ruim 250 kilo aan. Na een trap tegen de benen van het beest, sloeg de beer de dronken kroeggast in een hoek. Ondanks de klap viel de man de beer voor de tweede maal aan.

Bewakers van de dierentuin wisten daarop de man uit de klauwen van de inmiddels agressief geworden beer te bevrijden. De man liep ernstige verwondingen op en kan voorlopig een bezoek aan het café op zijn buik schrijven.

Reageer op dit artikel