nieuws

lock and load 2005: sp!ts game arena in expo xxi

Horeca

Telegraaf Expomedia Events lanceert een nieuw evenement op game gebied! Lock and Load 2005: Sp!ts Game Arena is hét ultieme console game event van Europa. Van 31 augustus t/m 4 september 2005 kan op drie consoles Playstation 2, XBOX en Nintendo worden gestreden om de titel: “console gamer of the year”.

Gaming is hot: wereldwijd dagen gamers elkaar online uit. In de Lock and Load: Sp!ts Game Arena kunnen gamers eindelijk hun rivaal in het echt ontmoeten. Tijdens vijf wervelende dagen kan er live gespeeld worden op de verschillende consoles en in de verschillende genres. De competitie omvat een hoofdprogramma dat bestaat uit 8 games in 4 verschillende genres: Schieten, voetbal, vechten en racen. In de Free Game Zone kunnen oude tijden worden herbeleefd op de oldscool arcade kasten met Galaga, Space Invaders, Pacman etc. en kan een kijkje genomen worden in de toekomst met de nieuwste virtual reality games.
Lock and Load is meer dan alleen gamen. Er zijn ook diverse side-events zoals de panna-clinics, de freestyle battle, leuke optredens, stand-up comedy en meer. Lock and Load 2005: Sp!ts Game Arena vindt plaats in EXPO XXI in Amsterdam.

“Lock and Load is een unieke manier om met de jongeren markt te communiceren, door de combinatie van spel, entertainment, expositie en de bundeling van de kracht van de merken Sp!ts en de partners Telegraaf Media Groep en HUB uitgeverij, kunnen we deze snel groeiende markt op een unieke multimediale wijze bereiken”, aldus Tom Bey, Directeur Beurzen en Evenementen van TE2.

Marketing manager Sp!ts Bart Mouter: “Een interactief game-event past uitstekend bij de interesse van de jong volwassenen waarin Sp!ts een massaal bereik heeft opgebouwd. In Sp!ts en op spitsnet.nl kun je de laatste updates vinden over multimedia en gaming, maar met name de interactie met deze doelgroep maakt dit event zo uniek. Perfect voor de gamers, gameliefhebbers en dus de game-industrie!”
Voor meer informatie of voor deelname kijk oplockandload.nl.

Reageer op dit artikel