nieuws

noordwijk op de kaart met de sea rally

Horeca

Dit jaar gaat voor de eerste keer, op 1 en 2 september, de Sea Rally van start. Een speels evenement met een zakelijk tintje. Een autorally waaraan nationale en internationale meeting planners, op uitnodiging van het Noordwijk Regio Congresbureau, zullen deelnemen.

Noordwijk heeft een rijke historie als het gaat om bijzondere auto-evenementen. Zowel voor de befaamde Tulpenrallye als voor de ‘Coast to Coast’ rally en het Concours d’Elegance is Noordwijk gastheer. Ook ‘de mooiste file van Nederland’ en het bloemencorso van de Bollenstreek spelen zich af in Noordwijk en omgeving.

De economie van de regio Noordwijk wordt door de evenementen- en congresmarkt van sterke impulsen voorzien., aldus het congresbureau. “Het is van groot belang dat professionals uit deze markt een goed beeld krijgen van de mogelijkheden die de regio biedt.” De Sea Rally wordt een bijzondere ontdekkingsreis. Dwars door de regio Noordwijk.

De Sea Rally 2005 wordt door het Noordwijk Regio Congresbureau georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen, Sixt Rent a Car en Goesting Events.Verdere informatie en voorwaarden voor deelname searally.nl.

Reageer op dit artikel