nieuws

ontdek friesland met mata hari en koemelken voor beginners

Horeca

Frieslandevents.nl uit Sneek heeft een aantal groepsarrangementen bedacht. ‘Dansen met Mata Hari’, ‘Meet je krachten met een nazaat van Greate Pier’, ‘een inburgeringscursus Fries’ en ‘koemelken voor beginners’. Op deze manier kunnen jong en oud spelenderwijs Friesland ontdekken.

De arrangementen van Frieslandevents.nl vinden plaats in de gehele provincie Friesland inclusief de Waddeneilanden.

Verder verzorgt Frieslandevents.nl ook diverse educatieve tours, zoals een tocht langs bijzondere Friese kerken, wokshops patisserie of een high tea en natuurlijk arrangementen met traditionele Friese sporten als kaatsen, fierljeppen en skûtsjesilen. De Friese cultuur wordt evenmin vergeten, zo is er een workshop Hindelooper schilderen en kunnen Makkumer tegeltjes worden beschilderd. En het spreekt voor zich dat overal een origineel beerenburgje bij hoort.

Reageer op dit artikel