nieuws

Bieroloog Meest Markant van Amsterdam

Horeca

Peter van der Arend van Biercafé ’t Arendsnest in Amsterdam is horecaondernemer, bieroloog, uitbater en auteur. Voor de jury van de wedstrijd Meest Markante Horecaondernemer van het Jaar reden om het uit te roepen tot ‘Meest Markant’ van Amsterdam.

Café ’t Arendsnest is hét informatiepunt voor het Nederlandse bier, zo meldt de jury in een persschrijven. Van der Arend onderscheidt zich door naast op gastvrije wijze een goed glas bier te serveren de gasten ook te leren over bier. De ondernemer is tevens auteur van het bierboek Nederlandse Bierbrouwerijen, waarin hij een rondreis beschrijft langs bierbrouwers.

Als regiowinnaar van Amsterdam doet Van der Arend automatisch mee tijdens de finale van de wedstrijd. Deze wordt gehouden in november tijdens het jaarcongres van Koninklijk Horeca Nederland. Vorig jaar won hotelbouwer Lucas Petit de branchebrede wedstrijd.

Reageer op dit artikel