nieuws

Camera betrapt dieven mega-ijs snackbar

Horeca

Camera’s in het uitgaansgebied in Heerlen hebben ervoor gezorgd dat de mysterieuze verdwijning van een mega-ijs voor snackbar Huppertz is opgelost. De politie heeft een 18-jarige dame aangehouden.

De jongedame ontvreemde dinsdag een groot bord in de vorm van een ijs van het horecabedrijf. Het 300 euro kostende ‘ijsje’ diende als trekker voor passerende mensen. Toezichtcamera’s legden de diefstal vast zodat de politie vrij eenvoudig de dief kon aanhouden. Het is de tweede keer dit jaar dat het bord in ontvreemd. Eerder verdween het ijsbord tijdens carnaval.

‘Maar die hebben we nooit meer teruggezien’, zegt eigenaar Jo Huppertz in het Limburgs Dagblad. ‘Deze keer gaat het waarschijnlijk om een studentengrap. Leuk om zo’n ding op je kamer te hebben natuurlijk. We hadden niets gezien, maar merkten pas later dat het ding weg was. De politie kwam hier breed lachend het ijsje terugbrengen.’

Reageer op dit artikel