nieuws

Hotel Des Indes nieuwe thuisbasis Harry Mens

Horeca

Hotel Des Indes in Den Haag wordt het decor van een nieuw wekelijks tv-programma van Harry Mens. Na Prinsjesdag zal presentator Mens gedurende dertien weken lang iedere woensdagavond het programma Breek de Week presenteren vanuit het chique Haagse hotel.

Breek de Week wordt een soort Nova, aldus Mens in De Telegraaf. ‘De regering krijgt volop ruimte om haar beleid uit te leggen. De locatie is prachtig en gunstig gelegen voor het kabinet. De dames en heren ministers hoeven niet ver te reizen om van het Binnenhof naar Des Indes te gaan.’

Des Indes stond maandenlang in de steigers vanwege een ingrijpende verbouwing. Over enkele weken hoopt het hotel de deuren weer te openen. De publiciteit rondom het nieuwe tv-programma komt daarbij goed van pas.

Voor Harry Mens betekent het een tweede programma in een hotelbedrijf. Voor RTL5 maakt hij al enkele jaren het programma Business Class vanuit grand café ’t Elfde Gebod in het fraaie Hotels van Oranje in Noordwijk. In het programma is ook veelvuldig kooktopper Cas Spijkers te zien. Business Class is weer te zien vanaf 21 augustus.

Reageer op dit artikel