nieuws

‘Prostituee-café’ van de buis

Horeca

Het programmaconcept Vijf Sterren, ook wel bekend als ‘Prostituee-café’, heeft niet de TV Competitie op Talpa gewonnen. Die eer ging zaterdagavond naar Een Goed Begin. Deze show gaat over twee mensen die elkaar niet kennen, maar wel in ondertrouw gaan.

Producent Endemol mag het gaan maken voor de nieuwe televisiezender van John de Mol. De omstreden spermadonorshow, net als Vijf Sterren ook een kanshebber in de competitie, komt hierdoor (voorlopig) niet op tv. In Vijf Sterren proberen vijf prostituees een eetcafé te runnen. Door het niet winnen van de competitie blijft het aantal uitzendingen van deze dertiendelige serie steken op één.

Een Goed Begin kreeg de beste waardering van een jury en de kijkers. Het programma vormt volgens de makers ‘een nieuwe dimensie in het genre datingshow’. Twee gekoppelde aspirant-echtgenoten gaan ongezien in ondertrouw en worden daarna gevolgd tijdens een intensieve kennismaking die ze aan het eind brengt bij de ambtenaar van de burgerlijke stand.

Reageer op dit artikel