nieuws

Voetbaltrainer tapt na verlies in kroeg

Horeca

Voetbaltrainer Robert Maaskant van Willem II uit Tilburg moet binnenkort aan de bak in de horeca. Maaskant verloor een weddenschap met de eigenaar van café De Vrachtwagen in Ginneken en zal er als tegenprestatie binnenkort bier tappen.

Maaskant komt regelmatig in café De Vrachtwagen en beschouwt het Brabantse horecabedrijf als zijn stamkroeg. Kort voor de beladen Brabantse derby tussen NAC uit Breda en zijn club Willem II ging hij een weddenschap aan met de kroegbaas. Bij winst van Willem II zou de café-eigenaar in de kroeg het clublied van Willem II zingen. Bij winst van NAC zou Maaskant een uur lang achter de tap van De Vrachtwagen staan.

NAC won het duel met 1-0, waardoor Maaskant binnenkort zijn opwachting maakt in de horeca. Wanneer de voetbaltrainer biertjes gaat tappen, is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel