nieuws

Bilderberg introduceert nieuw lunchconcept

Horeca

Bilderberg Hotels & Restaurants heeft een nieuw lunchconcept voor de conferentiemarkt gelanceerd. Vanaf 1 september krijgen gasten met de Bilderberg Lunch eigentijdse gerechten met verse ingrediënten.

De lunch is ontwikkeld rondom zes s-en: soepen, salades, sandwiches, snacks, sweets en shakes. ‘Met dit concept komen we tegemoet aan een drietal maatschappelijke ontwikkelingen. Als eerst wil de consument steeds meer dat zijn eigen wensen worden ingevuld. De consument verwacht zonder meer goede producten. En de consument is meer dan voorheen bewust bezig met zijn gezondheid’, aldus general manager Ronald Huiskmap van Bilberberg Zuid-Veluwe Hotel.

Bilderberg Hotels & Restaurant is onderdeel van het onroerend goed consortium van zakenbank Goldman Sachs en hotelmanagementonderneming Westmont Hospitality Group. In 2004 behaalde Bilderberg een jaaromzet van 100 miljoen euro. Bij het bedrijf werken circa 1.500 mensen.

Reageer op dit artikel