nieuws

De Veerkampjes als attractie bij excursie Gluren bij de buren

Horeca

De Veerkampjes worden naast televisiepersoonlijkheden vanaf deze week ook een toeristische attractie in Amsterdam. Het echtpaar Hanny en Ton en moeder Nel ontvangen op hun woonboot op de Amstel toeristen die meedoen aan de excursie Gluren bij de buren van Aemstel Produkties.

De Veerkampjes werden bekend door dagelijkse verschijning in het NCRV-programma Man bijt hond. Daarna maakten de rasechte Amsterdammers de overstap naar SBS, waar ze voorbijkomen in Shownieuws.

Vanaf deze week zullen de Veerkampjes geregeld een groep toeristen over de vloer krijgen. Hanny, Ton en Nel doen dan alles uit de doeken over leven op het water. De groep wandelt onder begeleiding van een gids door Amsterdam. De al jaren succesvolle excursie Gluren bij de buren staat momenteel in het teken van water. De toeristen bezoeken drie woonboten. Ook de boot van Ronald Jan Heijn zit in het programma. De zoon van de ontvoerde en vermoorde Gerrit-Jan Heijn wil alleen maar buitenlandse gasten ontvangen op zijn boot bij de Nieuwmarkt.

Reageer op dit artikel