nieuws

Formule 1-racer opent Crown Plaza

Horeca

Christijan Albers, Formule 1-coureur van het Minardi-team, heeft een gerenoveerde vleugel van het Crowne Plaza hotel Maastricht geopend. Dat gebeurde kort voor de Grand Prix van België.

Het Crowne Plaza hotel aan de Maas is onderdeel van Bilderberg Hotels & Resorts. Bilderberg is sponsor van Albers. Daarom organiseerde Bilderberg-topman Dries van der Vossen een speciale barbecue bij de Belgische Grand Prix voor diverse uitgenodigde prominenten, waaronder ondernemer Joep van den Nieuwenhuijzen, tv-presentator Winston Gerschtanowitz en Heineken-bestuurslid Marc Bolland.

Begin dit jaar maakte Bilderberg het sponsorschap met Albers bekend. De hotelgroep is onder andere verantwoordelijk voor de ontvangsten tijdens persevenementen, trainingen en races. Bilderberg neemt de hospitality tijdens trainingen en races op zich.

‘Voor Bilderberg is dit een belangrijke gelegenheid om te kunnen laten zien waar we voor staan. Net als in de Formule 1 draait het bij ons om begrippen als passie, toewijding en teamgeest’, aldus managing director Dries van der Vossen van Bilderberg Hotels & Restaurants begin dit jaar.

Reageer op dit artikel