nieuws

Horeca eert smartlappenkoning Johnny Jordaan

Horeca

Horecaondernemers in het Brabantse Etten-Leur zetten Johnny Jordaan centraal tijdens het jaarlijkse smartlappenfestival. Diverse artiesten zingen tijden de elfde smartlappenroute in cafés liedjes van de overleden Amsterdamse zanger.

Elf cafés, verenigd in de HACEL (Horeca Activiteiten Centrum Etten-Leur), houden van vrijdag 14 tot en met zondag 16 oktober een smartlappenfestival. ‘Het feest heeft een regionaal karakter. Veel regionale artiesten en bands uit het hele land treden op’, aldus mede-organisator Jac van Dongen in de regionale krant BN/DeStem.

Jaarlijks komen tijdens het muziekweekeinde zo’n 10.000 mensen af op de horecazaken in Etten-Leur. Enkele bekende artiesten die dit jaar optreden zijn zangeres Mariane Weber en Johan Vlemmincks, fan van het koninklijke huis.

Reageer op dit artikel