nieuws

Horecapaar trouwt in eigen eetcafé

Horeca

Omdat ze geen geschikte plaats konden vinden om te trouwen, kozen Paul Schuttert en Renske Fikke voor een wel heel bijzondere locatie. In hun eigen eetcafé d’Olde Wettering in het Overijsselse Lierderholthuis gaven de twee elkaar het ja-woord.

De twee runnen het eetcafé al jaren. Bij de gemeente informeerden ze naar een goede trouwplek. ‘We zouden naar het nieuwe gemeentehuis in Raalte moeten, maar wat hebben wij nou met Raalte? Aan een andere optie hing een te hoog prijskaartje aan’, aldus Renske Fikke in De Stentor.

Uiteindelijk kwamen ze op het idee om in hun eigen horecazaak te trouwen. De gemeente stelde twee eisen: de aanwezigheid van een dames- en herentoilet en voldoende stoelen voor de gasten. Dat was voor de het horecapaar geen probleem. Kort na de huwelijksplechtigheid staat het werken in de zaak alweer centraal. ‘Een huwelijksreis? Nee, die maken we niet. Sterker nog: ik moet zondag alweer aan de bak in het café.’

Reageer op dit artikel