nieuws

Hotel uitgezet na vragen om vers fruit

Horeca

Een hotelgast in de zuid-Engelse badplaats Torquay is uit het hotel gezet. De man vrouw meerdere malen om vers fruit. Hierop besloot de hoteleigenaar de man de toegang te ontzeggen.

Steve Kuhlmann boekte als cricketscheidsrechter een vierdaags verblijf in hotel Gainsboro in Torquay. Bij het ontbijt vroeg hij om vers fruit. Hij kreeg te horen dat dat er niet was. Later vulde hij een ontbijtformulier in en zette onderaan de pagina: ‘vers fruit aub’. Daarna vertrok hij naar een cricketwedstrijd.

Bij terugkeer in het hotel werd hem verzocht zijn spullen te pakken en het hotel te verlaten. Volgen hoteleigenaar Roger Rixson ging het gedrag van Kuhlmann alle perken te buiten. ‘U keek ’s morgens met een vies gezicht naar het geserveerde koude buffet. Met een luide stem vroeg u “Is er ook vers fruit?”. Omdat u vier dagen had geboekt, vreesden we dat de situatie zou escaleren’, beargumenteert Rixson zijn beslissing in De Volkskrant.

Reageer op dit artikel