nieuws

Snel internet gratis bij Radisson-hotels

Horeca

Radisson SAS Hotels & Resorts gaat in al haar hotels in Europa, het Midden-Oosten en Afrika internet gratis aanbieden. Daarmee is het hotelbedrijf volgens eigen zeggen de eerste keten die gasten snel internet kosteloos aanbiedt.

Het hotelbedrijf vindt dat het kosteloos en onbeperkt gebruiken van internet hoort bij een vijfsterrenhotel. Net als een ruime badkamer, een goed bed, een telefoon en een televisie. Radisson zegt dat gratis breedband vanaf begin september in de meeste hotels beschikbaar is.

‘Wederom heeft Radisson SAS bewezen een stap voor de concurrentie te zijn. Daarmee bevestigt het de reputatie als een full service hotelketen. Gratis breedband is wat de gast vandaag de dag verwacht van hotels’, aldus ceo Kurt Ritter in een persbericht.

Het hotelmerk Radissons SAS Hotels & Resorts is onderdeel van Rezidor SAS Hospitality. In ons land heeft Radisson SAS twee hotels, één in Amsterdam en één op Schiphol. Wereldwijd telt het merk 173 hotels in bijna veertig landen.

Reageer op dit artikel