nieuws

Taco Mundo heeft spectaculaire groeiplannen

Horeca

De Mexicaans getinte horecaketen Taco Mundo wil spectaculair groeien in ons land. Binnen drie jaar moeten er 25 nieuwe franchisezaken komen. Dat zegt franchisemanager Simon Spiekerman van Taco Mundo.

Taco Mundo telt op dit moment drie vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Daar komen op korte termijn twee zaken bij, één in Den Haag en één in Haarlem. Vervolgens moet de groeispurt echt op gang komen met 25 zaken in drie jaar.

‘Met het combineren van snelle en gezonde Mexicaanse gerechten en home delivery vindt de consument ons een uitstekend alternatief voor de met name door pizza’s gedomineerde bezorgmarkt’, aldus Spiekerman in de nieuwsbrief van Franchiseplus.

Het assortiment van Taco Mundo bestaat uit taco’s, burrito’s, quesadilla’s, fajita’s en andere Mexicaanse specialiteiten. De formule richt zich met name op bezorging en afhalen. De gemiddelde omzet per vestiging varieert tussen de 300.000 en 400.000 euro. Om een zaak te starten moeten franchisenemers 10.000 euro entreegeld betalen en een jaarlijkse fee van 6 procent van de omzet afdragen.

Reageer op dit artikel