nieuws

Spaanse sterrenkok Adrià naar Nederland

Horeca

De Spaanse kookgrootheid Ferran Adrià van het driesterrenrestaurant El Bulli aan de Costa Brava komt naar Nederland. De wereldberoemde Adrià opent dinsdag 18 oktober het nieuwe gastronomische concept Nhube in het NH Den Haag.

Ook NH-topman Gabriele Burgio is aanwezig tijdens de feestelijke opening van het nieuwe hotel. Dat heeft de Nederlandse afdeling van NH Hoteles bekendgemaakt. Adrià is bedenker van Nhube-concept en nauw verbonden met NH. Het in 2002 bedachte Nhube-concept kenmerkt zich door restaurantfaciliteiten en ontspanning te combineren in een comfortabele verblijfsruimte.

De keuken van het nieuwe NH Den Haag wordt sinds kort geleid door Michel Knoester. De chef-kok werd de afgelopen maanden getraind door Adrià, om zo te kunnen voldoen aan de kookeisen die de Spanjaard stelt bij het succesvol uitvoeren van het Nhube-concept. Het NH Den Haag telt 205 kamers en richt zich voornamelijk op de zakenreiziger.

Bekijk hier de foto’s van het Nhube-concept van het nieuwe NH Den Haag.

Reageer op dit artikel