nieuws

Cateraar Bob Hutten schrijft boek over human resource

Horeca

Bob Hutten, directeur van Hutten Business Catering heeft een boek geschreven. In het boekje ‘Een eigenwijs broodje kaas’ beschrijft de cateraar ‘op eigen wijze’ zijn visie op human resource, in het bijzonder in relatie tot business catering.

Het eerste exemplaar wordt op 22 november in het Grand Café van Culinair Centrum Brabant overhandigd aan Willem Hollander, voorzitter van het Nederlands Centrum voor Directeuren en Commissarissen(NCD) en de Vereniging van Nederlandse Cateringorganisaties (Veneca).Het boekwerkje gaat in op onderwerpen als bedrijfscultuur, ideaalposities, de kwetsbaarheid van een organisatie en de vertaling naar het bedrijfsrestaurant. Ten slotte wordt nog even stilgestaan bij de ontwikkeling die Hutten Catering heeft doorgemaakt. ‘Een eigenwijs broodje kaas’ is in eigen beheer vervaardigd en wordt uitgegeven door Hutten Business Catering in Veghel.

Reageer op dit artikel